AANKOPEN FROUFROUS

11:24:00

Afgelopen vrijdag hield mijn favoriete vintageadresje, Froufrous in Arnhem een grote uitverkoop. Ik winkel altijd graag in de winkel van Léonie en was al veel te lang niet meer geweest.. Nu ik gestopt ben met studeren had ik ook nog eens tijd genoeg (aangezien mijn kassabaantje tot nu toe nog niet al te veel tijd opeiste) dus kortom: reden genoeg om Froufrous eens een bezoekje te brengen. De SALE begon om 10.30 en zoals het een echte koopjesjager betaamd, ik weet immers wat voor pareltjes ik bij Froufrous kan vinden, was ik keurig om 10.35 in de winkel. Mijn partner in crime Suzette zou zo spoedig mogelijk in Arnhem komen waarna we onze shopping spree samen voortzette.

Toen ik zonder Suzette in de winkel was, spotte ik alvast een aantal items. Mijn grootste favorieten mochten alvast mee naar huis aangezien ik niet het risico wilde lopen dat iemand anders ze zou aanschaffen wanneer ik later terug zou komen met Suzette.Deze prachtige blouse kostte me maar €7.50!Deze fantastische blazer kostte ooit €35 maar was afgeprijsd voor €12!


Deze toffe zonnebril met opklapbare glazen kost normaal gesproken €17 bij Froufrous, maar speciaal voor de uitverkoop ging er 50% af van ieder brilmontuur, kortom: €8.50!

Toen ik 's middags weer terug kwam om Suzette een kans te geven om al het moois te bewonderen, stuitte ik weer op een gilet dat ik eerder die dag had laten hangen. Toen was hij namelijk nog niet in de SALE, ik kocht pas geleden nog 2 gilets en ik vond 17 euro toch een beetje veel.. Toen ik hem later weer zag hangen, bleek hij te zijn afgeprijsd naar €7.50! Dat moet toch wel een teken geweest zijn? Uiteraard mocht hij toen ook mee.

Met dit wollen gilet werden mijn gebeden officieel verhoord! 50 procent korting terwijl ik even de winkel uit was. Hoera!


Helemaal gelukkig en met twee tassen vol kleding ging ik uiteindelijk halverwege de middag weer naar huis. Natuurlijk niet nadat we de rest van het winkelaanbod uitvoerig afgestruind waren.. Zo kocht ik nog een heel mooi shirt bij Things I Love, Things I Like en twee fantastische boeken bij de boekwinkel. Geslaagd dagje dus!
Binnenkort zie je deze nieuwe items ongetwijfeld vaker voorbij komen in outfitposts, maar als je goed gekeken hebt zag je de blouse al in mijn verhuispost!
Kende jij Froufrous al, of het winkelaanbod in Arnhem? Koop je zelf graag bij de uitverkoop als een 'échte' Nederlander?
xo Derek

You Might Also Like

0 reacties