Bosjesman: OUTFIT #2

09:47:00

Hier dan eindelijk de foto's van gistermiddag! Na een drukke dag verhuizen ben ik eindelijk in staat om mijn ideale outfit voor een dagje winkelen met jullie te delen. De foto's zijn geschoten in het bos vlakbij mijn studentenkamer in Arnhem en geschoten door mijn lieve vriendinnetje, Suzette.

Ik paste zo goed in het bos, ik leek wel een boswachter! De omgeving was zó mooi, vind je niet?

'Net doen alsof je niet doorhebt dat je gefotografeerd wordt, hoor!'

Even een close-up zonder mijn prachtige kringloopjas! Het printje op mijn blouse is fantastisch. Hij doet me altijd een beetje denken aan Marni.

Afgetrapt en versleten, maar toch mijn grote liefdes..

Mijn tasje (gescoord op de Farm & Country Fair) kostte maar 3 euro!
 Voor mijn ideale shopoutfit zijn een paar dingen onmisbaar, zo moet het makkelijk uit- en aan te trekken zijn en bestaan uit basic items zodat het goed te combineren valt met potentiële nieuwe aankopen.. Door de opvallende sjaal en het gekke printje van mijn overhemd krijgt de 'saaie' outfit toch net dat beetje extra, vind je niet? 

Print op print, ik houd ervan.. Deze foto vind ik ook zo fijn! 

Tot de volgende keer! 
Gisteren was zo fijn. De hele dag gewinkeld want bij al mijn Arnhemse hotspots was uitverkoop. Je kon mij echt niet gelukkiger krijgen gisteren.. Het was eeuwen geleden dat ik met 4 tassen door de binnenstad huppelde. Na die tijd nog even een korte boswandeling gemaakt en wauw, de schoonheid van de natuur verrast me soms echt.

Binnenkort show ik jullie mijn aankopen van mijn shopping spree, maar in de tussentijd: wat vonden jullie van mijn outfit? 

Jas - Kringloop
Sjaal - Primark
Tas - Vintage
Overhemd - Jofel, Arnhem
Broek - IJhallen
Sokken - Primark
Schoenen - 1709, Arnhem

xo Derek

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ik hou van je blouse!! En Suzette maakt zulke mooie foto's <3

  Love

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, de achtergrond is perfect voor deze foto's! De kleuren passen zo goed bij elkaar (iets wat me verschrikkelijk blij maakt.)
  Ik vind je kledingstijl super leuk. Het is een beetje grandpa-chique (op de beste manier mogelijk) met printjes. I like it :)
  x I

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahah, grandpa chique, i like! Stiekem ben ik ook wel een beetje gek op opakleren.

   Verwijderen