Deuntjes / vooral veel fijne mannen

12:50:00Bij gebrek aan een fatsoenlijke internetconnectie (en dus niet in staat zijn om foto's of videolinks te posten) zullen jullie nog even moeten wachten op mijn volgende OOTD. In de tussentijd hoeven jullie je gelukkig niet te vervelen, want er is meer dan kleding! Na een vermoeiende winkeldag belandde ik vandaag met een bak ijs in bed met het een na laatste seizoen van Gossip Girl.Ik geef inmiddels wel toe dat ik fan ben van deze serie! Wie wil er nou niet leven als Serena van der Woodsen of Blair Waldorf?

Maar goed, genoeg daarover. In deze post wil ik namelijk niet mijn tv-voorkeuren met jullie delen, maar mijn muzikale favorieten. Ik heb een lijstje gemaakt met mijn 10 favoriete nummers of artiesten van de afgelopen tijd en wil deze graag met jullie delen!

10. Rebecca Ferguson - 'I Hope'
Rebecca deed mee aan het zevende seizoen van the X Factor UK, de veel interessantere tweelingbroer van de Nederlandse versie en zong in de finale zelfs met Christina Aguilera. Haar opvallende stemgeluid kweekte met name in de nummers na X Factor mijn interesse. I Hope, Backtrack, heerlijk!

9. Cher Lloyd - 'Sirens'
Cher was evenals Rebecca ooit het stralende middelpunt van X Factor UK en valt het best te omschrijven als een guilty pleasure. Haar nummers zijn doorsnee niet mijn smaak, maar 'Sirens' was erg welkom na afgezaagde hits als 'I want u back' en 'With Ur Love'.

8. Adele - 'Someonly Like You' (live)
Bij deze Britse dame kan ik geen specifiek nummer kiezen, want ik ken de hele concertregistratie van haar album '21' uit mijn hoofd. Live in de Royal Albert fucking Hall, dames en heren. Deze dame is niet alleen een fantastisch zangeres, maar ook nog eens de grappigste celeb die ik tot nu toe ontdekt heb. Ik houd zo van Adele en haar bulderende schaterlach, maar ook haar liedjes zijn prachtig. En goed nieuws: Adele schijnt een nieuw album, 25, uit te brengen in 2015!

7. Doghouse Roses - 'Thunder of the Dawn'
Wauw wauw wauw. Zo mooi! Hierbij kan ik alleen maar mijn ogen sluiten en genieten. De combinatie van muziekinstrument en de prachtige stemmen laat me helemaal wegzwijmelen.

6. Pale Seas
Amsterdam Acoustic is een heel tof kanaal op YouTube als je houdt van alternatieve muziekjes en nog onontdekt talent (zo staat o.a. Go back to the Zoo er met een filmpje op uit hun begindagen..) en hier kwam ik ook deze video tegen van Pale Seas. Het nummer bezorgt me iedere keer weer tranen en de video is prachtig.

5. The Perch Creek Family Jugband - 'Party on the Farm'
Deze band ontmoette ik afgelopen zomer op een jaarlijkse Fair in mijn hometown, Ijzerlo. Deze Australische band is de perfecte combinatie tussen folk, artistiek en gewoon helemaal knetter. Stiekem waren ze ook allemaal heel goed gekleed en toen kon ik het niet weerstaan om twee cd'tjes van ze te kopen (dat kostte me maar een tientje!) en die zet ik nog vaak op om weer even te dansen.

4. SUPERFRUIT - '1989'
Scott en Mitch zijn bekend van Pentatonix, maar ik vind hun eigen YouTube kanaal, SUPERFRUIT, eigenlijk even leuk. Combineer dit gegeven met mijn lichtelijke quilty pleasure voor Taylor Swift's album 1989 en je komt uit op deze video. Heerlijk!

3. The Veronicas - 'You ruin me'
The Veronicas waren ooit een duo met veel te veel make-up en dat zijn ze nog steeds. Volgens mij zijn ze er een tijdje tussenuit geweest en is 'You ruin me' een  van hun nieuwste hits. Nog steeds lekker duister en ongelukkig, maar minder gothic. Vooral heel fijn wanneer ik een slechte dag heb..

2. James Bay - 'Scars'
Deze meneer maakte ooit een filmpje op het YouTube kanaal van Burberry Acoustics en ik was verkocht. Punt 1: wat een prachtige vent en punt 2: wat een stem. Mooie mannen die ook nog eens kunnen zingen verdienen verder eigenlijk geen enkele toelichting, want ze zijn per definitie goddelijk. Luister (en kijk vooral!) zelf maar.

1. Hudson Taylor
Harry en Alfie zijn mijn biggest YouTube crush ever. Niet alleen zijn het beeldschone mannen (en broers) maar ze zingen ook fijn. Inmiddels is Harry en Alfie ingeruild voor 'HUDSON TAYLOR' en timmeren de twee broers behoorlijk aan de weg. Kortom: knap, sexy, interessant, goed gekleed en getalenteerd. Ze zijn ook nog eens goed bevriend met Gabrielle Aplin!

Wat vonden jullie? Zat er wat moois tussen of is jouw smaak heel anders? Ik hoor graag jullie aanraders!


Morgen verlaat ik mijn kamer in Arnhem definitief en ben ik dus de hele dag bezig met het sjouwen van meubels en het inpakken van kleding. Ik hoop jullie zo snel mogelijk mijn OOTD of the day te kunnen laten zien en mijn aankopen van vandaag! Stay tuned, want het is het zeker waard.

xo Derek


You Might Also Like

0 reacties