HELP: Het vogeltje is gevlogen

08:10:00

Mijn geliefde account, @rebelsebretels, bestaat niet meer, R.I.P 

Sorry, ik had me eigenlijk voorgenomen om de aankomende dagen niet meer te bloggen. Ik postte de laatste paar dagen namelijk al 3 blogs en ook nog eens een gastblog voor Inge (lees hier: hemels) dus het werd tijd om het weer even rustiger aan te doen, vond ik zelf.

Dat was echter voordat ik vanmorgen probeerde in te loggen op mijn geliefde Twitteracount. @rebelsebretels is al sinds november 2011 mijn grote Twitterliefde, maar vanaf vanmorgen voorgoed ontoegankelijk voor mij, of voor wie dan ook. Twitter vind het namelijk nodig om na 3 jaar intensief getwitterd te hebben, mij nog eens te vragen of ik wel écht ben wie ik gezegd heb dat ik ben. Zo werd mij nadat ik ingelogd was, gevraagd of ik even het wachtwoord wilde geven van het mailaccount dat gekoppeld was aan dit account.

Nu moet je weten dat ik dat soort instellingen nooit zo serieus neem (stom stom stom). Ik heb dat account destijds verzonnen en het is dus ook niet meer toegankelijk voor mij, omdat ik simpelweg niet weet welk account het is, laat staan met welk wachtwoord het wordt beschermd. Meerdere malen probeerde ik al via de hulppagina's van Twitter om mijn geliefde account te bevrijden van de Twitterdood, maar deze missie is nutteloos gebleken.

Tip 1: Koppel altijd een e-mailaccount aan je account waar je nog toegang tot hebt en wees geen luie donder, want voor je het weet gaat 3 jaar later ineens het slot op je geliefde vogel.

Ik ben wellicht geen ICT-er en mijn actie was vast ongelooflijk dom, maar moet Twitter mij nou echt zo rigoureus afscheiden van mijn account? Er zijn ruim 250 mensen die kunnen bevestigen dat het mijn account is en ik gebruik het al 3 jaar (10954 dagen)! Twitter is echter onverbiddelijk, dus ik ben van mijn oude account met 24.4k (dat zijn er 24400 als ik het goed heb) tweets, maar over gegaan op een nieuw account, DRKWSTRVLT. Nieuw jaar, dus een nieuw begin. Dit account telt al 4 tweets, dus voordat je het weet zit ik weer op de 24.4k!

Frustraties! Mocht iemand toch nog een laatste reddingsactie hebben voor mijn Twitter acount, dan hoor ik dat graag.

xo Derek

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik zie al een denkbeeldig vingertje omhoog gaan met de voice over "ICT" #loveKim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het account telt al 11 tweets, liegbeest. #stalker

    BeantwoordenVerwijderen