Hoe begin je dit soort dingen..

11:45:00

Het is eindelijk zo ver, maar toch weet ik niet zo goed hoe ik dit moet beginnen. Na maanden speculeren en steeds toch maar weer besluiten niet te beginnen met bloggen, is het nu dan eindelijk zo ver. Ik zal vanaf nu mijn ongezouten mening met de wereld delen op ieder vlak en ik hoop dat jullie er toch enigszins van kunnen genieten. 
Sinds ik gestopt ben op het Amsterdam Fashion Institute en tijdelijk zonder studie zit, heb ik ineens zeeën van tijd. Om me niet helemaal stierlijk te vervelen op de Achterhoekse vlakten heb ik nog wel een kassabaantje in een bepaalde supermarkt, maar daarnaast houd ik nog tijd genoeg over om mijn allernieuwste pareltje, DRKWSTRVLT, te onderhouden. Wellicht ben ik als faalstudent niet de meest interessante persoon, maar toch wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Wellicht niet de glitter en de glamour die ik jullie in eerste instantie het liefst zou laten zien, maar dat maakt het niet minder interessant, als je het mij vraagt. 

Naast mijn langgekoesterde wens om een blog te beginnen (Nederland heeft wat mij betreft maar weinig mannelijke bloggers..) houd ik ook heel erg van mode, geschreven woord, poëzie, kunst, Tumblr, fotografie en psychologie. Ik hoop dan ook dat ik al deze facetten mee kan nemen in mijn blog.

Ik stuur jullie snel weer een nieuwe update!


(p.s. Dankjewel lieve Amaroux voor het fixen van mijn layout, is het niet prachtig?)


xo Derek
   De ultieme outsider You Might Also Like

2 reacties

  1. Als ik vragen mag, waarom ben je gestopt met je studie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar moet ik wellicht nog eens een artikeltje aan wijden, maar ik zal het nu even wat korter beantwoorden. AMFI was te zwaar voor me en ik was niet bereid om mijn sociale leven op te offeren om voor de volle 100% ervoor te gaan, ik had vanaf het begin af aan al mijn twijfels. Daarnaast wil ik later graag meer schrijven en miste ik het studeren uit boeken, iets wat ik gewend ben aangezien ik 6 jaar lang gebuffeld heb op het VWO. Ik wist dat AMFI heel anders zou worden als mijn middelbare schooltijd, maar de verschillen waren voor mij net te veel. Nu heb ik tijd om al mijn hobbies weer naar hartelust te beoefenen. Thanks voor je vraag, fijne dag nog. X

      Verwijderen