HOERA HOERA HOERA

13:36:00

Jippie! Ik ben jarig! Hoe viert men dat in Ijzerlo? Nou, drank, gezelschap en gekke mutsen.

 Nadat ik gisteravond mijn laatste avond als 18-jarige en het begin van mijn 19-jarige bestaan vierde in het gezelschap van een groot deel van mijn vrienden en vriendinnen, deed ik dit vandaag nog eens rustig over met familie en kennissen.

Gisteravond werd ik al overladen met prachtige cadeaus, waaronder een CD van Hozier, de nodige flessen champagne, fijne boeken, een prachtige panter onesie en het meest geniale shirt van de Primark ooit: een shirt met mijn favoriete WhatsApp emoticon ever én 'I WOKE UP LIKE THIS' eronder. Nou echt, mijn avond was compleet.

Vandaag werd ik naast goed gezelschap ook nog eens verblijdt met meer goede boeken, tegoedbonnen voor mijn favoriete kringloopwinkel én de beste verjaardagsmuts ooit (dankjewel Inge!) En aangezien ik nu officieel een blogger ben, wilde ik ook jullie, mijn zeer gewaardeerde lezers en volgers, betrekken in mijn feestje. Inge en ik hebben dus even een feestje gebouwd in het bos en hieronder vind je het resultaat.

Kortom, ik ben mijn leven als 19-jarige heel goed begonnen en ik ben benieuwd naar wat er allemaal nog komen gaat. Zo, nu pak ik weer een glaasje witte wijn!

Lachen blijft lastig, maar op mijn verjaardag móest ik wel.. Inge: 'Hallo, je hebt het leuk!'

Toen het hek van de dam was volgde er zelfs dansmoves.. Ik neem mezelf vooral niet te serieus vandaag.

Happy birthday to me!

'Geen commentaar!'
Muts - Action
Blouse - Froufrous
Ketting - Action
Jasje - Jofel
Skinny jeans - TOPMAN
Sokken - Primark
Schoenen - Vintage
Fijne avond nog, xo Derek

You Might Also Like

1 reacties