[Moet-je-zie-um]

11:04:00

Moet-je-zie-um, mijn vreemde verbastering van 'museum'. In deze allereerste blogpost wil ik jullie namelijk meenemen naar een aantal musea. De afgelopen maanden heb ik met mijn museumkaart (aanrader!) veel musea gezien en exposities bezocht. Zo was ik onder andere bij Marga Weimans in Groningen en het Tropenmuseum in Amsterdam. Tijdens deze bezoekjes heb ik de nodige foto's gemaakt en de 'hoogstandjes' hiervan wil ik graag met jullie delen. Het is misschien te laat om de exposities zelf nog te bezoeken, maar nu weet je tenminste wat je gemist hebt!

Dutch Design Week, Eindhoven
Dutch Design Week, Eindhoven 
Dutch Design Week, Eindhoven
The Future of Fashion is Now,
Boijmans van Beuningen, Rotterdam
TFOFIN, Boijmans van Beuningen,
Rotterdam
Marga Weimans, Groninger Museum
Marga Weimans, Groninger Museum
Voetenfeestje, geschoten in het Groninger Museum

Tropenmuseum, hier liep ik ooit een dag stage..
Prachtig gebouw in Den Haag
Gemeentemuseum, Den Haag
Wonderkamers, Gemeentemuseum
Den Haag
TFOFIN, Boijmans van Beuningen,
Rotterdam
Iris van Herpen, Groninger Museum
Staartje, Tropenmuseum, Amsterdam

The Future of Fashion is Now is nog tot en met 18 januari (overmorgen!) te zien in het Boijmans van Beuningen in Rotterdam, maar de rest van de exposities/evenementen is helaas alweer afgelopen. Toch zijn alle genoemde musea absoluut aanraders op het gebied van kunst en cultuur en zou ik de kalenders van deze musea ook zeker in de gaten blijven houden!

xo Derek

You Might Also Like

0 reacties