ZONNESTRAAL: OUTFIT #3

10:45:00

Na een week van stilte ben ik weer teruggekeerd op mijn blog. Sorry, ik probeer nog steeds een balans te vinden tussen fulltime kassière zijn, mijn andere bezigheden en de blog. Geen zorgen, dat komt goed!

Wat was het mooi weer hè, gisteren? Ken je die dagen dat je 's morgens ineens voelt dat je er vandaag goed uit zult zien? Geen last van lelijk haar, wallen of niet weten wat je aan moet? Zo'n dag had ik gisteren. Tijd voor foto's!

Ik was 's middags even bij Suzette en kon het niet laten om samen wat outfitfoto's te schieten in het stralende zonlicht (perfecte manier om mijn nieuwste zonnebril te laten zien in al zijn pracht en praal!) De foto's zelf zijn ook pareltjes geworden, dankjewel Suzette!

Dan over de outfit.. Ik vind het de laatste tijd een interessante uitdaging om mijn oude kleding te combineren met nieuwere aanwinsten. Zo heb ik dit overhemd, dat ik jaren geleden al eens kocht bij de H&M, maandenlang niet aangehad. Zonde! In combinatie met deze baggy trui wordt de hele outfit toch een beetje sjiek-de-friemel. De jas versterkt dat gevoel, maar door de sokken krijgt het geheel weer een speels effect. Kleur vind ik altijd erg belangrijk in een outfit. Zo matchen de glazen van mijn zonnebril met mijn trui, vormen het overhemd en de trui juist een interessant kleurcontrast, zijn de jas en mijn hoedje beide bruin terwijl mijn schoenen en de broek beide zwart zijn.

De locatie deed me denken aan menig albumcover van hipster-indie-bandjes en ik voelde me er stiekem best op mijn plek.

Helemaal dol op mijn nieuwe zonnebril, is hij niet tof?

Normaal match ik NOOIT zilver met goud, maar omdat het zich nu relatief ver van elkaar bevind, mocht het. Normaal gesproken vind ik het een no-go.

Mijn beauties van echt leer die ik vorige week scoorde bij de Dorcas voor €5.50! Weliswaar een maat 43, normaal draag ik maat 42, maar zulke schoonheden voor zo'n prijs kon ik natuurlijk onmogelijk laten staan.Mijn outfits lijken soms nogal een bij elkaar geraapt zooitje, maar zoals je ziet zit er een prima logica achter. Is het een beetje jouw stijl? Wat zou jij anders doen? Let me know!

Hoed - Londen
Zonnebril - Froufrous
Jas - Dorcas/Kringloop
Overhemd - H&M
Trui - Dorcas/Kringloop
Armband - Froufrous
Broek - IJhallen
Sokken - Cadeautje uit NYC
Schoenen - Dorcas/Kringloopxo Derek

You Might Also Like

1 reacties