'Ben je dan nooit bang dat er iemand in is doodgegaan?': TWEEDEHANDS

11:05:00

Na de nodige blogs over COC, homo's en andere dingen buiten mode, nu weer een blogpost gevuld met mode. Van de week besloot ik voordat ik me in mijn werkblouse zou hijsen nog even outfitfoto's te maken van mijn 'eigen' outfit. Helaas geen fotograaf in de buurt, dus dan maar even lame ass op een statief. Toch nog best oké, toch?

Aangezien ik niet zoveel voel voor iedere keer één OOTD, heb ik besloten om af en toe gewoon een post vol te knallen met verschillende outfits, zodat er uiteindelijk een veel beter overzicht verschijnt van mijn stijl.

Ik wissel namelijk dagelijks van wat ik lekker vind. De ene keer is het een driedelig pak en de volgende dag weer een slobbertrui of een tuinboek. Zo laat ik me graag beïnvloeden door hoe ik me op het moment voel, zo is kleding natuurlijk altijd een weergave van hoe de drager zich voelt. Toch?

Hoed - Londen
Sjaal - Primark
Jas - Kringloop
Overhemd - Froufrous
Blazer - Kringloop
Broek - TOPMAN
Sokken - Primark
Schoenen - Kringloop

Ik ving laatst nog weer op: 'Ja, maar gadver. Tweedehands kleding? Dat is toch smerig? Stel nou dat er iemand in is doodgegaan..' Sorry guys, mijn halve kledingkast bestaat uit vintage, tweedehands of kringloop-kleding. Niet eens zo zeer omdat het vaak zo lekker goedkoop is (kuch Nederlander, kuch) maar ik vind het vaak veel toffere spullen dan op dat moment te koop zijn in de 'standaard' zaken. En kom op, je wast het goed uit en ze kunnen vaak prima een tweede ronde mee. Ik snap al die ophef echt niet. Ik krijg vaak alleen maar complimenten over hoe ik eruit zie, als men er al iets van zegt.. en ja, ik ben zelf bijna een tweedehandswinkel.

Dus, welk team ben jij? Pro- of anti tweedehands?

xo Derek

You Might Also Like

0 reacties