Nooit meer oyalele

12:49:00

Ik vind het nog steeds moeilijk om hierover te praten. Ik kan het allemaal nog niet helemaal bevatten. Alleen al de gedachte eraan doet me zoveel pijn. Wat is er gebeurd? Dat zal ik eens haarfijn uitleggen.

Gisteren zat ik achter mijn kassa, zoals ik dat wel vaker doe. Ik babbelde met klanten en scande allerlei boodschappen, zoals ik dat wel vaker doe. Uiteindelijk had ik pauze en scrolde ik door mijn social media feed, zoals ik dat óók wel vaker doe... en toen gebeurde het.

Via LINDA. Nieuws ontving ik het bericht dat mij  jeugdidolen, K3, ermee zouden stoppen. Nu geef ik eerlijk toe dat K3 al sinds Kathleen (Aerts red.) haar Belgische vriendinnen Karen en Kristel alleen achterliet, steeds minder voorstelde. Via een spectaculaire tv show zochten Karen en Kristel vervolgens naar een vervangster en daar bleek de Nederlandse Josje (Huisman red, rebel en ex-geliefde van onder andere Johnny de Mol) de geschikte persoon voor.

Nooit meer oya, oyee, oya lele. Karen, Kristel en Josje zijn eindelijk tot de conclusie gekomen dat ze te oud geworden zijn voor de liedjes die ze zingen, de rare dansjes en de onflatteuze outfits. Ze gooien de handdoek in de ring. Klaar ermee. En nu dan? Wie troost die miljoenen hordes van huilende, getraumatiseerde kinderen die later allemaal 'K3' hadden willen worden.Er wordt een oude koe uit de sloot gehaald. Ja, je raadt het al: een spectaculaire tv show! Karen, Kristel en Josje mogen dan ophouden met K3, toch zal K3 niet ophouden met bestaan. Dit maal wordt er echter niet één nieuw lid gezocht, maar de volledige band. In het najaar is 'K3 zoekt K3' te zien op SBS6 en VTM1.

Wie voelt zich geroepen en is een klein, geel visje?

xo Derek

You Might Also Like

0 reacties