Tumblratie

10:50:00

Voordat ik begon met bloggen hield ik jarenlang af en toe een Tumblrpagina bij. Hier kon ik lekker zoeken naar fijne plaatjes + teksten en ondertussen ook nog eens mijn eigen werk delen met de digitale wereld. Inmiddels heb ik voor het delen van mijn hersenspinsels natuurlijk mijn blog, maar Tumblr ben ik niet vergeten.

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan weer even in te loggen, 200.000 dingen te liken en vervolgens door mijn archief te bladeren. Zoveel moois (en dan bedoel ik niet alleen de halfnaakte kerels..) en binnen no-time zit ik weer vol met inspiratie.

Om dit genot met jullie te delen (en jullie vast ook wel eens behoefte hebben aan beeld in plaats van tekst) vandaag minder tekst, maar wel de mooiste plaatjes van mijn Tumblr pagina en een kijkje in het archief.

Heerlijk hè, plaatjes kijken? Gebruik jij Tumblr ook?

xo Derek

You Might Also Like

0 reacties