OOTD: Brilhoofd

06:20:00

Wat een zonnige dag, vandaag! Afgelopen tijd verschenen er op mijn blog vooral COC-gerelateerde dingen, die weliswaar héél belangrijk zijn, maar misschien minder interessant bevonden worden door de modemeisjes onder ons. Daarom ben ik vandaag weer terug met een kek outfitje. Ik wéét dat de 'ik-knoop-een-blouse-om-mijn-middel'-trend al ongeveer stamt uit 2009 en allang niet meer hip is, maar hier in de Achterhoek komen trends later, weet je wel? Kortom: ik vond het nog prima kunnen.


Het is toch helemaal country á la 2015?
Je zou bijna denken dat ik in verwachting ben, maar dat is gelukkig niet aan de hand.


Ook zonder bril zag ik alles scherp, hoor! Er zit gelukkig geen sterkte in mijn glazen.Close-up van mijn prachtige écht leren schoenen die ik dit weekend gescoord heb bij de Mega Vintage Sale in Arnhem! Ook mijn sokken moesten natuurlijk even op de foto, #SOTD. Deze hashtag gebruik ik tegenwoordig ook veel op Instagram, zodat niet mijn outfit centraal staat, maar mijn sokken. Ik ben namelijk dol op 'gekke' sokken.


Die bril! Oh wat een schoonheid is het, al zeg ik het zelf. Deze scoorde ik ook dit weekend bij de Mega Vintage Sale bij Little Bit'Else , een nieuwe webshop van Else van Herpen! Suzette en ik scoorden allebei een kek montuurtje en de echt oplettende kijker (of Facebook stalker..) heeft ons ook al op Facebook voorbij zien komen met onze aanwinsten!
Hoed - Londen
Bril - Little Bit'Else
Blouse - Froufrous (geloof ik)
Overhemd - Monki
Broek - Bershka
Sokken - Men At Work
Schoenen - Mega Vintage Sale
xo Derek

You Might Also Like

2 reacties