OOTD: 'Ja, ga nu liggen'

11:24:00

Dag schatjes! Mama had weer een aantal minuutjes vrij, dus mocht ze even voor fotograafje spelen. Wat een avontuur was dat! Naast haar inbreng als fotografe, heeft mama me ook kennis laten maken met haar prachtige, oude Esprit jas (die ik dan ook wel moest dragen bij deze OOTD). Nu is het geen geheim dat ik regelmatig blouses draag en mijn hand niet omdraai voor een vrouwenbroek, máár deze Esprit jas is een herenmodel! Kortom: mama deed jaren geleden al hetzelfde!


De basis van deze outfit is zwart. Dat vond ik veel te spannend en te nieuw voor mij, dus mama's jas kwam goed van pas. Nu weet ik dat de print op mijn overhemd zo druk is, dat het ook zonder jas geen zwart geheel geworden was, maar toch. Er zat gewoon relatief weinig kleur in, voor mijn standaarden dan.


Mijn Yum Yum sokken leveren me iedere keer dat ik ze draag weer de nodige complimentjes op. Fijn om te zien dat men mijn gekke sokken kan waarderen. Deze prachtexemplaren komen trouwens van de TOPMAN en kosten 7 euro en 50 cent. Ik combineerde ze voor deze outfit met mijn nieuwe schoentjes van de Kringloop, aren't they adorable?

Het fotograferen was een echt avontuur. Ik stond doodleuk te poseren, toen mama ineens voorstelde: 'Ja, nu ga je liggen.' Zie je het voor je? Ik, volledig opgedoft, languit in een grasveld? Ciao! Hoeveel honden worden hier uitgelaten en hoe belachelijk ziet dat eruit op foto's? Maar goed, ik wilde wel weer eens wat nieuws proberen en zeg nou zelf.. Ariël, de kleine zeemeermin is er niets bij. Pluspunten voor mama.

Bij gebrek aan een kapstok pleuren we gewoon onze overige spullen in een boom. Ja joh, helemaal groen. Helemaal sustainable.
Zonnebril - Froufrous
Jas - Esprit
Overhemd - Kringloop
Broek - Bershka
Sokken - TOPMAN
Schoenen - Kringloop
xo Derek

You Might Also Like

4 reacties

 1. Toffe outfit Derek, vind je blouse heel dope!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, thanks! Dit is de blouse die Inge vaak omschrijft als mijn 'China'-blouse. Scoorde hem ooit, samen met Inge, in de plaatselijke kringloop.

   Verwijderen
 2. Ik ben totaal geen fan van outfit blogs maar deze is echt geniaal! Je outfit maakt mij blij, je poses daarbij zijn nog eens anders dan de meeste en de tekst is mooi geschreven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw! Wat lief! Dit maakt mij dan maar weer heel blij! Dankjewel Melissa! Blijf je me volgen? ;) X

   Verwijderen