Challenge accepted: gelukt of gefaald?

12:09:00


Gistermiddag kreeg ik onverwachts een melding op mijn telefoon: '11 mei, 20:00: je mag weer geld uitgeven!' Ik kondigde een maand geleden aan dat ik zou proberen om eens een maand niets onzinnigs te kopen. Mijn kasten puilen namelijk uit en de helft van de door mij aangeschafte boeken liggen nog reddeloos verloren en ongelezen in de kast. Dat kon ze niet langer.

Daarnaast wilde ik vast wennen aan het leven van 'arme student', aangezien ik in september weer onder die doelgroep val. Toch was het niet makkelijk. Het gat in mijn hand is groter dan ik dacht en laat zich minder makkelijk dicht hechten dan ik gehoopt had. Het bezoekje aan de Nederlandse hoofdstad werkte ook niet echt mee.. Kortom, heb ik het gehaald of heb ik gefaald?

Foto's zijn (hopelijk éénmalig) gemaakt met mijn nieuwe iPhone, aangezien de lens van mijn camera kapot is en de fotozaak me nog steeds geen nieuwe bezorgd heeft.. Gelukkig maak ik mijn foto's in Italië (ik vertrek al over 8 dagen!!) allemaal met een wegwerpcamera.Even een kijkje in de bladen die ik kocht (terwijl dit dus niet mocht..), F.A.L.L. magazine met daarin Sumera, een oude PURPLE magazine (voor maar 7.50 terwijl deze dingen normaal 35 euro kosten o.i.d.) en de bijlage met allemaal naakte mensen!Nou, zoals je hierboven al wel ziet, heb ik het niet volgehouden. Ik was in Amsterdam en kwam daar langs Atheneum. Toen ik nog in Amsterdam studeerde kon ik deze winkel al niet weerstaan en helaas is dat nog niet veranderd. Ik kocht er een oude PURPLE in de uitverkoop, de F.A.L.L. magazine met daarin Sumera, de allernieuwste L'HOMO (niet op de foto, maar wel erg aan te raden!) en de snelle snacks tijdens mijn pauzes zitten ook niet bij mijn financiële berekening in..

Daarnaast had ik wel nog twee financiële meevallers deze maand, zo scoorde ik tweedehands een iPhone 4, waar ik vooral mijn beste vriend Tom enorm voor moet bedanken (dank!) en bij mijn oma scoorde ik vanmiddag de allertofste geruite pantalon ooit, die je wellicht al voorbij zag komen op instagram! Hij zal ongetwijfeld snel verschijnen in een echte OOTD.

Morgen moet ik weer de hele dag werken en 's avonds hospiteren voor (hopelijk!) mijn nieuwe stulpje in Nijmegen. Wat doen jullie?

xo Derek


You Might Also Like

0 reacties