EYECANDY-DANDY

12:09:00Stel je voor: je hebt je meest fancy outfit aan, maakt plannen met een vriendin die veel te veel vrije tijd heeft om dit op foto vast te leggen zodat je dit vervolgens op je blog kan plaatsen. Klinkt simpel, toch? Oké, stel je voor: Je woont in de Achterhoek en wilt niet dat iedere foto op je blog eruit ziet als een 'groeten uit de Achterhoek'-ansichtkaart, je beoogde fotospot is geclaimd door een groepje Duitse junkies (die overigens de hele 'shoot' prachtig voor ons gezongen hebben..) en je wilt weer thuis zijn voordat de meikevers ontwaken uit hun middagdutje. Het klinkt ineens een stuk ingewikkelder, vind je niet? Dat dacht ik al. Maar ach, dankzij de fantastische hulp van Inge is het allemaal gelukt. Zie hier het resultaat!


Toen ik vanmiddag even door mijn archief scrolde, kwam ik erachter dat er nog relatief weinig chique looks op mijn weblog staan. Aangezien ik hier echter wel heel erg  van houd, werd het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Zo kon ik weer een andere kant laten zien van mezelf, een kant die op mijn blog wellicht nog niet zo bekend was.

Al was hij in mijn dagelijks leven ook nog bij sommige vrienden onbekend. Zo reageerde Inge op het moment dat ze me zag: 'Jeetje, wat ben jij dan sjiek!' Vervolgens heeft ze 10 minuten lang met open mond naar me gekeken en een beetje schaapachtig gelachen. (Inge, ik houd van je).In deze outfit combineer ik een vintage blazer met mijn MOAM x HEMA overhemd. Ik vind het kraagje van de blouse zo schattig én hij zit fantastisch door de zachte stof waar het overhemd van gemaakt is. Mijn bretels kocht ik in een heel ver verleden al eens bij de H&M en ze kwamen bij mijn look vandaag weer mooi van pas! Voor de rest besloot ik het simpel te houden, zodat de focus vooral ligt op mijn prachtige overhemd en blazer.


De Duitse junks (Inge en ik gingen er maar vanuit dat ze aan de drugs waren, aangezien ze steeds zongen: 'We smoke weed, la la la') werkten nogal op mijn lachspieren. Deze keer dus minder fierce en meer glimlach, best een goede verandering, toch? De volgende keer nodig ik ze weer uit!Wat vinden jullie van de foto's? En van de outfit?

Blazer - Vintage
Overhemd - MOAM x HEMA
Bretels - Primark
Broek - Bershka
Sokken - Primark
Schoenen - Vintage
xo Derek

You Might Also Like

1 reacties

  1. Gave outfit! De foto's zijn ook mooi! Ik herken die leuke plek haha :)

    BeantwoordenVerwijderen