Minimalistische rouw

12:30:00

Goedenavond zonnestraaltje

Ik had nooit verwacht dat ik een soortgelijke outfit nog eens op mijn blog zou posten. Ik moest altijd lachen om mijn mede-modestudenten die volledig in het zwart gekleed gingen, terwijl ik rondrende in mijn felgekleurde blouses en vloekende printjes. Ik vond het 'all black ensemble' nooit goed bij me passen. Ik was er te bleek voor, veranderde erdoor in een spookje. Niet charmant.

Dit was allemaal totdat ik in Sicilië de H&M binnenliep. Ik weet het, heel origineel. Ik heb in Nederland al maanden niets meer gekocht bij de ooit zo geliefde keten, maar toch was het mijn eerste stop tijdens onze shoppingspree op het zonovergoten tripje. Laat het dan ook net dáár zijn, ten midden van zomerse temperaturen, duizend fantastische printjes en prima prijzen, dat mijn oog viel op een extralang zwart shirt, dat nog maar 7.99 kostte. Die hele extra lange trend had me tot dan toe niet zo bezig gehouden, maar besloot het toch eens te proberen. 30 minuten later liep ik met het shirt (+ het cactusoverhemd uit de Coachella-collectie..) de winkel uit. Mijn nonnenhabijt en ik waren vanaf toen een bijna-onafscheidelijke combinatie.

Voor deze outfit heb ik mijn shirt gecombineerd met een zwarte jeans van de Bershka, hoge leren schoenen die ik ooit kocht in een kringloopwinkel, mijn marineblauwe jas, óók van de kringloop en een heel minimalistisch sieraad. Dit sieraad, een ketting met een mosgroene steen eraan, kreeg ik van de week cadeau. Normaliter niet iets wat ik zelf gekocht zou hebben, maar de gedachte eraan en de eenvoud zorgden er toch voor dat ik meteen verliefd was. Op de ketting, natuurlijk.

Het voelde eerst nog wat onwennig. Het is zó anders dan wat ik normaal gesproken draag en ook al is dit misschien een hele simpele, neutrale look, toch voelde het echt alsof ik met de billen bloot moest. Ik ben wel heel tevreden met de foto's en vind het geheel stiekem best heel mooi..

Word ik dan nu toch echt een minimalist? Of ben ik 'the best of both worlds?' Zie de foto's en oordeel zelf!

xo Derek
Ik wil hierbij ook graag Inge bedanken voor de foto's. Ik ben heel tevreden en stiekem toch wel een beetje fan van mijn eigen minimalisme.  


You Might Also Like

0 reacties