TOPMAN, i want it all!

07:43:00

Mijn allereerste bezoek aan Londen ooit. Ik weet het nog precies. Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden, maar de herinneringen zijn nog even fris als wat ik vanmorgen als ontbijt gegeten heb. Samen met mijn ouders en zus bezocht ik de Engelse hoofdstad en ik was in een slag verliefd.

De mensen (dames hadden die zomer de gewoonte om hun haar grijs te verven? En alle mannen waren gewoonweg bloedknap) waren fantastisch, de gebouwen waren mooi en het weer was heerlijk. Oké, ik was te jong om eens stevig een potje te gaan zuipen in een pub, maar verder was Londen magisch.

Ook die ene middag toen ik iedereen EIN-DE-LIJK had overtuigd om eens flink te gaan winkelen. We gingen met de metro (wat op zich al een hele ervaring was de áller-eerste keer) en stapten uit bij Oxford Street, de grote winkelstraat van Londen. Wij lopen de trap op en BAM BOEM BATS.

Topman. De liefde is jaren later nog steeds niet verdwenen, ook al winkel ik tegenwoordig nog vrij weinig in de 'normale' winkels. TOPMAN biedt kwaliteit, heeft een huisstijl die mij altijd wel aanspreekt en verkoopt bovendien de allertofste sokken ooit!

ps. Ik kwam er laatst zelfs achter dat je niet eens een creditcard nodig hebt om bij de TOPMAN te bestellen. Een simpele, suffe pinpas is genoeg!

Om mijn liefde het snelst te kunnen verklaren, verwijs ik jullie door naar de website van TOPMAN. Gewoon even rondkijken en als je me enigszins kent, weet je hoe hard ik zou gillen als ik naast je zat. Heb je een idee? Mooi zo.

Voor de mensen die niet bekend zijn met het fenomeen TOPMAN/TOPSHOP (voor de dames), al lijkt me dat sterk, heb ik even wat beelden verzameld uit het lookbook voor de zomer van 2015 én gewoon via Google.

IK WIL ALLES. Maar dan ook echt serieus. Zo snel je mij in Londen (of zelfs in Amsterdam) dumpt in de TOPMAN, kan ik je simpelweg garanderen dat ik een uur later weer buiten sta met tenminste 2 plastic tassen vol en de grootste glimlach die je ooit zult zien. Materialist much, sorry.


Het lijkt allemaal zo heerlijk ouderwets. De printjes zijn natuurlijk buitengewoon fantastisch, maar ook de combinaties die er gemaakt worden. Ik wil alles en ik wil het nu. Helaas mag ik nog een hele week geen/zo min mogelijk geld uitgeven in verband met mijn 'spaarmaand' waar ik 3 weken terug over geblogd heb. Niet gelezen? Klik hier!xo Derek


You Might Also Like

0 reacties