'Kijk eens hoeveel wij van elkaar houden'-plaatjesreeks

06:30:00

Hallo liefjes

Nu ik inmiddels in het vakje 'bezet' thuis hoor, zoals jullie vast niet ontgaan is gezien mijn spam op de sociale netwerken, is een koppelshoot iets wat na-tuur-lijk ook nog moest gebeuren. Toen mijn lieve vriendinnetje Inge voorstelde dat ze dit wel voor ons wilde ik doen, twijfelde ik. Joost was meteen dolenthousiast, maar ik vond het maar klef.

Geloof me, ik vind het altijd wel schattig hoor. Maar die burgerlijke poses, té kleffe captions en slecht bewerkte foto's zorgen bij mij toch vaak voor jeuk op allerlei ongewenste plekken. Ik was dan ook heel duidelijk in wat ik NIET wilde. Gelukkig lijkt onze uiteindelijk shoot meer op een modecampagne dan een 'kijk eens hoeveel wij van elkaar houden'-plaatjesreeks. Stiekem ben ik best wel trots op mijn beeldschone vriendje en de prachtige foto's door Amaroux. Wat vinden jullie ervan?

Derek
Blouse - Vintage
Broek - Bershka
Blazer - Vintage Hugo Boss
Schoenen - Dr. Martens

Joost
Shirt - Vintage
Broek - H&M
Blazer - Vintage
Schoenen - Dr. Martens
Ketting - H&M


xo Derek

You Might Also Like

7 reacties

 1. Ik mis inderdaad iets warms aan de "kijk eens hoeveel wij van elkaar houden" plaatjesreeks, wel een leuk idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Kayleigh, dat snap ik heel goed, haha! Het is natuurlijk ook nogal zwart/wit en het lijkt misschien niet zo romantisch. Vind het gelukkig nog wel meevallen.. Of zou je het toch meer omschrijven als 'rouwadvertentie'? Hahaha. X

   Verwijderen
 2. Die laatste is mijn favoriet. Erg leuk zo'n shoot samen. Ik fotografeer zelf ook graag Bloggers :)

  BeantwoordenVerwijderen