OOTD: Vlammend rood

12:29:00

Hallo liefjes

Nu de temperaturen weer enigszins beginnen te dalen (in het oosten van het land, tenminste..) was het wat mij betreft de hoogste tijd voor wat vuur. Samen met Inge van Amaroux ging ik op pad om wat toffe kiekjes te schieten. Misschien niet echt 'OOTD' waardig, aangezien het vrij weinig outfit is.. Heftig ja, zo zonder shirt, maar aangezien de hele wereld me tóch al in mijn ondergoed gezien heeft, heb ik eigenlijk niets meer te verliezen.
Wat vinden jullie? Zijn de foto's goed gelukt? Is dit geschikt voor mijn blog, of gaat het stiekem toch een beetje te ver?

Blazer - Vintage
Broek - Bershka
Schoenen - Dr. Martens
xo Derek

You Might Also Like

4 reacties

 1. Die laatste foto is mijn favoriet :) Heel gaaf die compositie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je reply, Kim! Inge, de fotografe en een goede vriendin van mij, vond de allerlaatste ook het mooist! X

   Verwijderen
 2. gaaf dat rode in die grauwige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Rachel! Vind het contrast zelf ook erg tof! :)

   Verwijderen