OOTD: Scheve sokken

13:29:00

Hallo liefjes

Na alle zwarte, minimalistische outfits die ik de laatste tijd droeg, vond ik het tijd voor iets anders. Een beetje kleur. Het liefst een beetje veel. Kortom: ik trok een knalrode, kleurrijke outfit uit de kast om mijn dag te rocken. Wat vinden jullie, is het gelukt?
  

Ik poseer flawless met mijn scheve sokken (nadat de foto's geschoten waren, zagen we pas dat mijn sokken ongelijk zijn!), maar gelukkig zijn bloggers ook maar mensen, dus ik liet het lekker staan. Foutje, bedankt! Wat zullen de mensen op straat wel niet gedacht hebben.. Oeps.

 


Ik ben echt dol op de combinatie in deze combinatie. De effen rode kleur van de blazer met de geruite rode broek (die ook nog eens heerlijk zit en zelfs al gedragen werd door mijn oma!), ideaal. Misschien zelfs wel dé outfit voor mijn eerste dag op de universiteit binnenkort..


Tip: Om te zorgen dat mijn outfit nooit te sjiek worden, rol ik (bijna) altijd mijn broekspijpen op! Dit geeft het net even dat speelse, casual tintje!

WAT DRAAG IK:
Blazer - Vintage, Arnhem
Overhemd - Dorcas, Aalten
Broek - Vintage, Oma
Schoenen - Vintage Market, Arnhem
Hoed - ?? , Londen
Inge, heel erg bedankt voor de foto's!

Hebben jullie ook wel eens dit soort ongelukjes? Verpest het de outfit of is het gewoon een kwestie van 'foutje bedankt'..
xo Derek

You Might Also Like

0 reacties