Evenement: Wijvenkraam

10:19:00

Hallo lieverds

Hebben jullie ook zo'n bloedhekel aan Valentijnsdag? Ik wel! Ik ben niet zo gek op het idee dat ik op die ene dag mijn geliefde extra moet laten weten dat ik van hem houd, omdat het nou eenmaal Valentijnsdag is. Waarom kan ik dat niet gewoon iedere dag vertellen in plaats van specifiek op die ene dag? Om nog maar te zwijgen over het hele commerciële aspect van die dag.

Gelukkig is er een goed alternatief voor de Valentijnsdag-blues (wat stiekem wel een beetje aansluit bij de commercie..), want morgen vindt in de Arnhemse Eusebiuskerk weer een nieuwe editie van Wijvenkraam plaats.


Aangezien Suzette, Inge en ik over de afgelopen jaren genoeg kleding verzameld hebben en onze kledingkasten inmiddels overvol raken, maar ook omdat we het stiekem heel leuk vinden om een klein winkeltje te hebben, staan wij morgen met een groot deel van onze parels op deze markt! Van 11.00 tot 17.00 ben je tegen betaling van 3 euro entreegeld van harte welkom in een prachtige kerk, waar de tofste markt van het hele jaar gehouden wordt.

Ik zal er de dag doorbrengen met mijn wegwerpcamera, zodat ik hopelijk ook nog een paar leuke kiekjes kan maken. Het nadeel hiervan is wel dat het ontwikkelen een tijdje op zich laat wachten, dus de update over Wijvenkraam zal nog wel een tijdje duren, maar wie weet kan ik toch nog wel wat posten!

Waar Wijvenkraam specifiek bedoelt is voor de 'wijven' heb ik toch besloten om mijn (grotendeels) mannengarderobe te verkopen. Er lopen namelijk genoeg mannen, vriendjes of zoons (gedwongen) rond op Wijvenkraam en die willen vast ook wel winkelen als ze er tóch zijn. Tegen betaling van een klein bedrag kan je bij onze kraam prima slagen!

'Wijvenkraam is een mode-, 2hand- en designmarkt met de focus op kleding, sieraden en accessoires voor toffe ‘meiden’ van alle leeftijden. Geen rommelmarkt maar een hippe vintage- & designmarkt met een edge! DJ’s draaien de hele dag vette plaatjes (kun je je nieuwe aanwinsten meteen showen met een dansje ;)) en er staan heerlijke ijskoude Duitse biertjes voor jullie klaar, zo schrijft de organisatie op Facebook.'

Zie hier meer informatie over deze editie van Wijvenkraam


Zie ik jullie morgen?

Ook als je niet van plan bent om te kopen, maar gewoon even met ons wilt kletsen of knuffelen (het is tenslotte dé dag van de Liefde) ook van harte welkom bij onze 'kraam', lees: 3 meter bomvol met kleding!

x Derek

You Might Also Like

0 reacties