Omkleden in de blote natuur

03:35:00

Goedemorgen, jij daar!

Terwijl ik me alweer voorbereid op de tweede familieverjaardag binnen een week (vorig week mijn twintigste verjaardag, vandaag de drieëntwintigste verjaardag van mijn zus) wilde ik jullie deze foto's toch niet onthouden. Wie mij al volgt op Instagram heeft ze een tijdje geleden al voorbij zien komen, maar aangezien de serie nog niet af was, mocht ik deze nog niet posten. Inmiddels kan ik echter niet langer wachten en heb ik mijn belofte aan Inge gebroken om vandaag toch deze prachtige plaatjes met jullie te kunnen delen.

Het concept rondom dit deel van de serie was eigenlijk vrij simpel. 'Derek, probeer je kleren op een rustige manier uit te trekken terwijl ik je fotografeer, maar doe vooral alsof ik er niet ben.' Ja, dat is natuurlijk al best gek aangezien ik normaliter mijn kleding niet zomaar uittrek in een open veld met temperaturen van -10. Hoewel ik de dagen na het schieten van deze foto's behoorlijk verkouden ben geweest, mocht het resultaat er uiteindelijk wel zijn, al zeg ik het zelf.

Ik weet niet wat ik zo tof vind aan deze foto, want hij is immers maar wazig en onduidelijk. Toch is het volgens mij juist dat aspect van de foto wat me inspireert om te schrijven en te dichten. Wat voelt dit toch raar om te zeggen over foto's waarop ik zelf model sta..
Je zou bijna denken dat ik kan dansen, als je deze foto's zo ziet.. Vind je niet? 

Aangezien Inge me altijd vertrouwd op het gebied van styling, kon ik lekker mijn eigen gang gaan en hoefde het allemaal ook niet zo speciaal te zijn wat kleding betreft. Mijn grote, grijze gewaad (wat ik zelf omgedoopt heb tot 'Jomanda') vormde hier een perfecte combinatie met het grauwe beton van de brug en het water op de achtergrond. 

Nu het internet weer verder 'vervuild' is met mijn halfnaakte lichaam kan ik met een gerust hart de rest van de dag besteden aan cola drinken en taart eten terwijl ik een beetje over koetjes en kalfjes klets met familie. Wat doen jullie vandaag?

x Derek

You Might Also Like

0 reacties