OOTD: CASABLANCA

11:07:00

DE BASIS
Lichtroze, donkerblauw, lichtbruin en zwart vormden de basiskleuren voor de outfit op deze koude vrijdagmiddag. Suzette en ik bezochten vandaag de plaatselijke kringloop (waar ik voor een aantal euro's onder andere kledingstukken kocht die regelrecht uit Kanye's YEEZY collectie leken te komen en Suzette een prachtig vloerkleed scoorde voor nog geen 8 euro!) en daarna was Suzette zo lief om deze prachtige foto's van me te schieten.


CASABLANCA
Een van mijn meest recente favorieten uit mijn kledingkast is mijn roze coltrui. Voorop deze beauty staat 'casablanca' geschreven, in kleine en subtiele letters. Het verband tussen een winters, gevoerde coltrui en de Marokkaanse hoofdstad is mij onbekend en ook een referentie naar de gelijknamige film lijkt me niet voor de hand liggend. Maar ach, hij is mooi én hij zit heerlijk. Het voelt echt alsof ik een soort comfortabele pyjama aan heb vandaag.

In combinatie met mijn nieuwe pantalon van de Pull & Bear creëren deze twee items de ultieme pyjama voor overdag. In combinatie met mijn dr. Martens wordt het een iets speelser geheel en door mijn lange mantel heeft het geheel ook wel weer iets sjieks.. vind je niet? Ik vind het heerlijk om op deze manier items te combineren, waarbij ik dus niet alleen kijk naar uitstraling en comfort, maar ook naar bijvoorbeeld kleur en materiaal.SPEELS ACCENT
Een speels accentje aan mijn outfit mag eigenlijk ook niet ontbreken.. In dit geval zijn dit mijn gekke sokken die ik pasgeleden kocht bij de Primark (sorry, student..) en die mijn ietwat formele outfit toch een speelse touch meegeven. Mijn dr. Martens waren een flinke investering, toen ik ze een aantal maanden geleden kocht bij de Sacha, maar ze waren iedere cent meer dan waard! Sinds ik deze schoenen in mijn kast heb staan, draag ik nog amper iets anders!


DE TAS
De tas die ik vandaag met me meedroeg heb ik een aantal jaar geleden gekregen van mijn moeder toen we de Arnhemse Stockdagen bezochten, waar ze designerspul verkopen met fikse kortingen, en ik zojuist mijn overgang van 5 naar 6 vwo behaald had! Het is nog steeds een prachtig pareltje en de mooiste tas die ik heb. Hoewel ik in het dagelijks leven ook regelmatig door de Nijmeegse straten ren met een canvas-tas met daarop een of andere kreet of afbeelding erop, is een sjieke, leren tas eigenlijk altijd goed.


Wat ik draag:
Schoenen - Dr. Martens
Sokken - Primark
Pantalon - Pull & Bear
Trui - Dorcas, Kringloop
Jas - Vintage
Sjaal - Dorcas, Kringloop
Tas - Arnhemse Stockdagen 

xo Derek 

You Might Also Like

0 reacties