Persoonlijk: Terug van weggeweest

14:49:00

Lieve jij

Ik weet dat deze blog de afgelopen tijd gelezen werd door een zeer klein, maar zeer belangrijk publiek. Toen ik een tijd geleden dan ook besloot om er voorlopig mee te stoppen en me te focussen op MODIVIZE viel dit me in eerste instantie zwaar. Natuurlijk was ik vol enthousiasme over ons nieuwe project, maar tegelijkertijd voelde het raar om iets wat ik zo vanaf de grond af heb opgebouwd te laten gaan. Helemaal afsluiten deed ik het gelukkig niet, want mijn Facebookpagina bleef gewoon bestaan en ook de site bleef in de lucht, maar blogposts zijn er al lange tijd niet meer verschenen. Tot vandaag.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik lange tijd niet gedacht had dat ik dit nog eens zou gaan typen. Hoewel ik volledig achter ons nieuwe project sta en er ook zeker niet mee zal stoppen, heb ik toch gemerkt dat ik mijn eigen blog begon te missen. Ik heb de grote dromen over succesvol worden allang opgegeven, maar wilde simpelweg weer schrijven wat mijn hart me ingaf en waar ik me goed bij voelde. MODIVIZE is hier een prima alternatief voor, maar waar de samenwerking met Inge en Suzette enerzijds onze kracht is, merkte ik ook dat het voor mij soms wat afbreuk deed aan het persoonlijke aspect van de blog. Ik vind het fijn om een laagdrempelig contact te hebben met lezers. Of het nou directe kennissen zijn of onbekende lezers en of het er nu drie zijn of drieduizend. Ik wil gewoon mensen weer aan de hand nemen en ze rondleiden in mijn wereld.

Ik durf geen uitspraken te doen over de frequentie waarmee ik zal bloggen, maar zo her en der zal er wel weer wat verschijnen. Ik weet ook nog niet precies welke kant DRKWSTRVLT de aankomende tijd op zal gaan en over wat voor dingen ik precies zal gaan schrijven, maar het zal waarschijnlijk niet veel verschillen van wat ik hiervoor schreef of wat ik zoal doe voor MODIVIZE. Wel heb ik besloten om mijn posts wel gescheiden te houden, dus je zult de dingen die je op MODIVIZE leest niet terugzien op deze blog. Voor een nog directere kijk in mijn leven kan ik je echter doorverwijzen naar mijn Tumblr, Facebook of Instagram.

Als de blogs op DRKWSTRVLT net zo divers worden als mijn posts op Tumblr, hier, dan mogen jullie van mij verzinnen wat mijn hoofdthema gaat worden. Waarschijnlijk blijft het een afspiegeling van mijn interesses (kunst, mode, persoonlijke ongein en andere mooie dingen), maar wie weet.

DRKWSTRVLT 2.0 is nu dan eigenlijk officieel begonnen. Zonder visie, zonder plan en zonder idee, maar vooral vanuit de liefde die ik koester voor het bloggersbestaan en de passie voor mijn kindje. Ik had niet verwacht dat ik op mijn twintigste al vadergevoelens zou ervaren, maar niets bleek minder waar.

Hopelijk tot snel!

DerekYou Might Also Like

1 reacties

  1. Fijn dat het weer begint te kriebelen, het is altijd heel leuk om een kijkje te mogen nemen in je persoonlijke wereld. Gewoon lekker een berichtje op FB als je weer eens wat kwijt wilt werkt dus wel.

    BeantwoordenVerwijderen