OOTD: Adele

10:08:00

Lieve schatten

Het is alweer een tijdje geleden sinds jullie voor het laatst iets van me vernomen hebben, maar dat betekent gelukkig niet dat mijn blog heeft stilgestaan. Terwijl ik druk bezig was met tentamens (die ik godzijdank allemaal gehaald heb) was ik ook druk op zoek naar een nieuw baantje.

Mijn eerste pogingen op het pad der sollicitatie gingen helaas niet zo vloeiend, maar gelukkig mag ik nog tot augustus bij mijn favoriete supermarkt blijven en heeft het allemaal geen haast. 

Ik kan jullie echter wel ander groot nieuws aankondigen. De mensen die mij namelijk niet op Facebook hebben, maar wel mijn blog volgen, weten waarschijnlijk al dat ik groot fan ben van Adele, maar dat ik de kaartjes te duur vond. Nou, de concertreeks was binnen 3 minuten uitverkocht en ik had me er stiekem al een beetje neergelegd dat ik Adele dit jaar weer niet zou zien. Maar raad eens: ik kreeg alsnog een kaartje aangeboden en ik ga op 4 juni dus gewoon naar Adele!!!!!!!! (Normaal ben ik een groot tegenstander van meervoudige interpunctie, maar in dit geval mag het). Weliswaar zit ik zonder gezelschap in de Ziggodome, toch zal ik niet minder genieten. En ach, naast de beeldschone stem en het feilloze gevoel voor humor van  Adele heb ik ook eigenlijk niets  meer nodig voor een fantastische avond.  Dan terug naar de zaken van alledag, mijn outfit. De trend van vandaag: aarde-tinten. Het bruin van mijn leren jas in combinatie met het nude/groen van mijn shirt en hier en daar een zwart of lichtbruin accent vormen de basis van deze outfit. Het blauw in mijn sjaal zorgt samen met mijn sokken voor een speels effect.

Het allerbelangrijkste aan een outfit is natuurlijk het comfort. In een lekker slobbervest zie ik er nog redelijk stijlvol uit, maar draag ik vooral iets waarin ik me op mijn gemak voel. Het is wellicht niet première-waardig, maar voor een standaard zaterdag is het niet verkeerd. 

De foto's zijn wellicht anders dan jullie normaal van me gewend zijn. Ze zijn misschien wat minder makkelijk voor een outfitpost, maar zie het als een edgy editorial rondom het thema 'vergankelijkheid'. Fashion met een boodschap.. en veel zandvlekken in je kleding. Maar ach, genoeg geklaagd. Met het onvoorspelbare weer van de afgelopen dagen is er niets zo fijn als een outfit vol laagjes. Oké, een paraplu is soms misschien nog een grotere luxe, maar goed. De temperatuur kan nogal wisselen gedurende de dag en dan is het vervelend als jij je veel te warm óf te koud hebt aangekleed. In deze outfit draag ik twee shirts over elkaar heen, met daarover weer een lang vest. Genoeg laagjes dus om uit- of aan te trekken wanneer het weer je in de steek laat. 


Ik kan echt niet wachten op het moment dat ik deze schoentjes aan kan zonder sokken en in combinatie met een korte broek. Of een van mijn vele 'Jezus'-gewaden. Geloof me: mijn zomergarderobe kan bijna niet meer wachten. Ik hoop ook echt dat het binnenkort eindelijk langdurig mooi weer wordt, hoop je met me mee?

X Derek 

You Might Also Like

0 reacties