OOTD: Zondagmiddag met Inge

03:54:00

                      ZONDAGMIDDAG MET INGE
Disclaimer: Deze post heeft een aantal dagen moeten wachten, aangezien DRKWSTRVLT tijdelijk uit de lucht was in verband met problemen met de domeinnaam. Inmiddels is alles opgelost en is de site nu officieel een .nl in plaats van een .blogspot.com, cool hè?

Inge en ik schoten maanden geleden al eens het begin van een fotoserie. Daarna waren we steeds te druk om een vervolg te schieten - tot vandaag. Inge en ik hadden allebei geen verplichtingen (en toevallig waren we allebei in de Achterhoek) en dus hebben we onze middag besteed aan het schieten van het langverwachte vervolg op een reeks foto's die jullie inmiddels waarschijnlijk alweer vergeten zijn. 


DE OUTFIT
Natuurlijk kon ik de kans niet laten lopen om gelijk even mijn outfit vast te leggen. Voor vandaag draag ik een mix van vintage- en kringloopkleding. Mijn trui kocht ik gistermiddag bij Dorcas, de blazer en schoenen kocht ik er al bij een eerder bezoek. Mijn geruite pantalon kocht ik bij een vintagewinkel tijdens mijn studiereis naar Antwerpen en de sokken zijn (ik weet dat mensen me nu gaan haten - sorry) van de Primark. Hoewel ik nooit een persoon geweest ben voor fullblack-outfits, merk ik wel dat ik tegenwoordig bijna fulltime gekleed ga in donkergroen of donkerblauw. Ook vandaag mocht een verzamelin groen/blauw en bruintinten natuurlijk niet ontbreken. De sokken en de schoenen zorgen  nog voor een klein beetje afwisseling. 


STUDENTPROOF-WINKELEN
Als student leef ik op een relatief krap budget, waardoor ik maandelijks niet meer zo uitbundig kan shoppen zoals ik dat eerder wel eens deed. Gelukkig is Aalten gezegend met een van de fijnste kringloopwinkels die ik ken, de Dorcas. De opbrengsten van je aankopen gaan ook nog eens naar het goede doel, dus hier winkelen is niet alleen goed voor je eigen kledingkast maar ook voor je karma. Aan het eind van deze blog staat een kort overzichtje met waar mijn kleren vandaan komen (zoals jullie van me gewend zijn) maar ook een overzicht met wat ik voor mijn kleding betaald heb. Als student kan in namelijk door de prijzen van de Dorcas toch nog best wel vaak iets nieuws kopen - iets wat ik bij een vintagewinkel in Nijmegen niet zo snel zou doen, aangezien deze toch nog wel vrij prijzig zijn. 
BEL DE KAPPER!
Daarnaast heb ik sinds kort een leeuw op mijn hoofd. Ik doe een poging tot het laten groeien van mijn haar, maar inmiddels zit ik op zo'n lengte dat je er eigenlijk niet echt meer iets mee kan. Het is te lang om het los te dragen (tenzij je op een zwerver wil lijken) en als ik het vast wil doen, kan ik slechts een technoknotje maken bovenop mijn hoofd. Maar goed, uiteindelijk is mijn haar over 300 maanden vast lang en prachtig, dus we houden nog even vol.  


DETAILS
Trui - Dorcas, 3 euro
Blazer - Dorcas, 3 euro
Broek - Think Twice, 12 euro
Sokken - Primark, 5-pack voor 4 euro
Schoenen - Dorcas, 5 euro 

Foto's: Inge Tiemens 

You Might Also Like

0 reacties